Mijd de drukte op de A20 en spaar voor mooie cadeaus!

Sta jij regelmatig vast in de file op de A20 tussen Gouda en Rotterdam? Dat kan anders! Mijd de files met de Dumoco+ app en spaar voor mooie prijzen!

Download de GRATIS Dumoco+ app  en meld je aan voor A20 Challenge

Download de app en start direct met punten sparen!

Hoe ontvang ik prijzen met slim reizen?

Downloaden. Aanmelden. Starten!

Met de Dumoco+ app kun je jouw reisbewegingen registreren en punten verdienen door duurzaam en vitaal reisgedrag. Door het algoritme worden de reisbewegingen toegewezen aan een modaliteit. De ritten kun je zelf bevestigen en aanpassen op je tijdlijn.

Ook is het in onze app ook mogelijk om verkeerssituaties te melden en je thuiswerkdagen te registreren voor extra punten. Vul een enquête op je tijdlijn in en verdien direct je eerste bonuspunten!

Belangrijk: Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In ons Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.

Vragen over de Dumoco+ app? neem contact op via klantenservice@dumoco.nl of 088-9343406

Waarom meedoen met de A20 challenge?

Draag bij aan een bereikbare regio.

Deelname aan de A20 Challenge Gouda- Rotterdam levert je persoonlijk veel op: je bespaart op je reiskosten, je ontvangt kortingsvouchers die je kunt gebruiken bij verschillende winkels, je kunt doneren aan lokale en nationale goede doelen, je draagt bij aan een lagere CO2- footprint en je reist gezonder en gaat je zeker fitter voelen!

Maar ook de regio profiteert: het traject tussen Gouda – Rotterdam blijft bereikbaar! Nu, maar ook in de komende jaren als de A20 op de schop gaat.

Nu alles duurder wordt, is het slim om meer te gaan fietsen en lopen.

Bespaar op reiskosten

Minder stilstaande auto's dragen bij aan een lagere CO2 footprint.

Draag bij aan het milieu

Verzilver je punten voor jezelf of voor een goed doel!

Ontvang beloningen of doneer

Je kunt mee doen aan de A20 challenge als …

Wie kunnen er meedoen?

Woon je langs de A20 in een van de omliggende gemeenten tussen Gouda en Rotterdam? Dan kun je meedoen!

omwonende

Reis jij regelmatig over de A20 tussen Gouda en Rotterdam maar woon je niet langs het traject? Geen probleem ook jij kunt meedoen!

reiziger

Ben je werkgever en heb jij medewerkers die regelmatig over het traject reizen? Of is jouw bedrijf gevestigd langs de weg? Daag elkaar uit en doe mee!

werkgever

Partners in duurzame mobiliteit

Mijd de spits en draag bij aan een bereikbare A20!

Ways2go is de publiekscampagne van Zuid-Holland Bereikbaar.

Meer over Zuid-Holland Bereikbaar & Ways2go

Met Zuid-Holland Bereikbaar leiden we gezamenlijk het verkeer in goede banen. We monitoren, informeren en sturen het verkeer met behulp van slimme technieken. We stemmen geplande werkzaamheden op elkaar af in een gezamenlijke programmering. Zo ontstaat een regionaal overzicht van onderhoud aan infrastructuur, bouwprojecten, evenementen en publieksattracties. Met dit inzicht kunnen de wegbeheerders werkzaamheden beter spreiden en hinder zo veel mogelijk voorkomen of beperken.

Wie doet aan Slim Reizen valt in de prijzen

Sluit je aan net als vele anderen en kies voor een duurzame, leuke manier van reizen.

© 2010-2030 Ways2Go. All rights reserved.

De voordelen op een rij

Niet meer dagelijks stilstaan in de file.

Punten sparen die je in kunt wisselen voor leuke prijzen.

Hoe werkt het

Gezonder reizen en je daardoor fitter voelen

Bijdragen aan een beter milieu.

Met jouw gespaarde punten prijzen ontvangen of goede doelen steunen.

Besparen op je reiskosten

Vragen over de Dumoco+ app? neem contact op via klantenservice@dumoco.nl of 088-9343406

Waarom de Dumoco+ app?

Wat meet de Dumoco+ app?

  • Reisbewegingen: Met GPS registreren we (automatisch) ritten. Onze algoritmen delen de ritten toe naar modaliteit. Een deelnemer kan deze nog bevestigen of aanpassen op zijn tijdlijn.

  • Activiteiten: Door het scannen van QR codes vindt registratie plaats van bijzondere activiteiten, zoals het gebruik van een deelauto of een bezoek aan een sportschool, zwembad of evenement

  • Carpoolen: Door het scannen van elkaars QR-code en registratie van een overlappende route vindt registratie van carpoolen plaats.

  • Thuiswerken: Via ‘Werken op afstand’ kan een thuiswerkdag worden aangegeven. We registreren de GPS locatie bij de melding wat verificatie mogelijk maakt

  • Meldingen van situaties op de weg: Via ‘Een melding doen’ kan een gebruiker een situatie melden op zijn route.

  • Enquêtes: Via de tijdlijn ontvangen deelnemers uitnodigingen voor enquêtes die zij in de app kunnen invullen.

Belangrijk: Dumoco vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In ons Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt uw deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.